Wednesday, April 4, 2007

Sverige-resan

Kanske någon av er som besöker Sverige lite mer regelbundet kan vara till hjälp...

Vi ska till Gotland den 6 juli, men på hemvägen tänkte vi stanna i Stockholm 2 nätter och titta runt lite, kanske ta S till Skansen (K och S har aldrig varit i Sverige).

Vi ska boka allt det sista nu i helgen, och jag håller på att bli tokig på att fundera ut vilket hotell vi ska bo på! Antingen nått precis bredvid Arlanda, men kanske bättre att ta nått "mitt i smeten"?!?

Vi vill bo så billigt som möjligt eftersom vi bara ska sova där. Jag funderar på Hotel Tegnerlunden, jag kan få ett dubbelrum där för 2 nätter fö 1980 SEK. Verkar vara ett OK läge. Vad trors? Har ni några andra förslag?

4 comments:

Anita said...

Hejsan
Skrev ett inlägg men såg inte att den kom in?
Jag sa du kunde pröva med Choice hotel, fins i Nacka och i Skärholmen . Det går ju T-bana till centrelen och båt över till skansen.
www.princephilip.se
Dom har bra priser, vi bor alltid där när vi är i Stockholm.
Är du en SWEA?
GLAD PÅSK
Ps min man är Gotlänning.Ds

S w e F l o said...

Inte med i SWEA, eftersom de bara finns på andra sidan Florida ännu. Kolla Choice, men de verkade ganska fullbokade. Hälsa maken!

Annika said...

Så svårt att tipsa om hotell i Sthlm. Jag vet att Scandic vid Slussen brukar vara ett poppis ställe, eller F'låt, numera är det hilton! Kan nog vara bra att bo mitt i smeten, hellre det än ute vid Arlanda, tror jag.

MariofSweden said...

Tehnerlunden är väldigt centralt så det är gång avstånd till shopping stråken i centrum men det mer kulturella kan man i värsta fall ta bussen till... el tbanan. Men jag tror det är lugnt.
Ses om några månader :-)