Thursday, September 13, 2007

Jaha!

Nu har jag kommit hem från flygplatsen. Enligt Continentals hemsida sitter Carina på flygplatsen på väg ut mot landningsbanan för att ge sig iväg. Det känns så tomt! Det är första gången jag verkligen har saknat någon riktigt mycket när de har åkt. Normalt är man ju jätteglad att folk kommer och hälsar på, men det är ju liksom skönt när de åker med, även om man absolut inte har något emot personen i fråga, men det är skönt att få tillbaka sin vardag liksom. Men den här gången känns det lite mer!

Idag börjar jag jobba igen, med buller och bång. Jag har 4 jobb som ligger och väntar, och nästa vecka får jag ett riktigt stort projekt. Eller som jag ser det, det stora jobbet är min jul; det ska betala all julmat och alla julklappar... ;-)

Ja, ja... Jag får väl sätta igång med att jobba då. Ha en riktigt bra torsdag alla!

6 comments:

Desiree said...

Vilken söt syster du har. Jag förstår att du kommer att sakna henne. Förhoppningsvis kan ni ses inom snar framtid igen. Låter helt klart som att du känner dig piggare numer med tanke på att du börjar plannera stora jobbprojekt mm. Det känns väldigt positvt att det har gått så bra för dig med tillfrisknandet.

Anne said...

Din syster har en väldig utstrålning!
Härligt att du hela tiden går framåt, det går åt rätt håll. Du låter så pigg. Har du svimmat mer eller är det bättre?

S w e F l o said...

Visst är hon söt! Inga fler svimmningar, fast jag kan fortfarande bli lite yr och matt. Helt otroligt hur bra tillfrisknandet har gått! Och knappt några ärr efter en sådan stor operation, ofattbart tycker jag!

Victoria said...

Är det en ny bild på dig du har på hemsidan, jag känner inte igen den riktigt - men vad fin du är!! Skönt att du känner dig bättre nu, inget mer ont i magen vill vi veta av! Sådeså.

nika said...

Hejsan

Tack för kommentaren hos mig. vilket gjorde att jag hittade din blogg som jag lägger till länkarna.
Önskar dig en bra dag.

Annika said...

Ja, visst är det sorgligt med avsked...Otroligt hårt. Men ja, visst är det skönt att få vardagen tillbaka. Så är det verkligen...
Nu hoppas jag att carina fick en fin resa hem igen, och att ni snart ska ses igen!!!